Sähköurakointi, kylmäasennus ja muut palvelut

Asennamme myös lämpöpumput, valvontalaitteet, antennit ja aurinkosähköjärjestelmät Asikkalan sekä koko Päijät-Hämeen seudulla

Powertool Oy on kylmäasennus- ja sähköurakointitöiden osaaja. Näiden lisäksi meillä on huippuluokan tuotteet ja palvelut aurinkosähkö- sekä lämpöpumppuratkaisuista kiinnostuneille asiakkaille. Antenni- ja valvontalaiteasennuksetkin hoituvat käsissämme. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä Asikkalan Vääksystä koko Päijät-Hämeen alueelle.

Palvelumme:

  • Sähköasennukset ja -urakoinnit: Vedämme sähköt uudisrakennuksiin ja päivitämme vanhat järjestelmät nykyaikaisiin. Tarjoamme myös sähköalan tarvikkeet, led-valaisimet ja -putket.
  • Kylmäasennus: Teemme kylmäasennus- ja -huoltotyöt kaupan ja elintarvikealan yrittäjille. Meillä on asianmukainen Tukesin pätevyys kylmälaitetöihin.
  • Aurinkosähköratkaisut: Aurinkosähkö on ekologinen, omavarainen ja säästöjä tuova lämmitysmuoto kiinteistöihin. Meiltä saa sekä laitteet että asennuksen.
  • Ilmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumppuasennukset: Asennamme myös suositut lämpöpumput, joilla voi saavuttaa tuntuvatkin säästöt kiinteistön lämmitys- ja viilennyskuluihin. Edustamme tunnettuja merkkejä, kuten Cooper & Hunter, Hitachi, Daikin ja Atlantic.
  • Antenniasennukset: Asennamme ja huollamme tv-antennit.
  • Valvontalaiteasennukset: Teemme kamera- ja muita valvontalaiteasennuksia yrityssektorin tarpeisiin, ja kotitalouksille. Merkkeinä mm. Jablotron.

Kysy lisää kylmäasennus-, sähkö- ja muista palveluistamme

Kerromme mielellämme tarkemmin palveluistamme ja räätälöimme parhaan ratkaisun kohdettasi sekä tarpeitasi ajatellen. Tarjoamme toimitusvarman ja joustavan palvelun Asikkalasta koko maakuntaan! Ota yhteyttä!